избери език:

УСПЕХЪТ Е ГАРАНТИРАН ИЛИ ВИ ВРЪЩАМЕ ПАРИТЕ!

Намирате се много близо до избора на най-добрият продукт за борба с целулита. Попълнете формуляра и поръчайте Cellinea - уникален продукт, който ще ви позволи да се насладите на стегната и гладка кожа.
За да Ви помогнем да направите добър избор, ние сме създали няколко комплекта. Изберете опцията "Препоръчителна оферта" и ще получите безплатно една опаковка Cellinea и гел Cellinea, като по този начин спестявате 35% от сумата! Всичко това само за 2,5 лева на ден!

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС КОМПЛЕКТ И ПОРЪЧАЙТЕ

продуктколичествоцена
2xCellinea
1xCellinea Gratis
1xŻel Gratis
228

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА

* - задължителни полета
 • Мога ли да получа пратката си,
  ако съм в чужбина?
 • Плащане при доставка на стоката (чрез наложен платеж) - 5 лева

  При избор от Ваша страна на този метод за разплащане, Вие ще заплатите желаната (закупена) стока на куриера, при доставка на продукта до посочения от Вас адрес. Време за доставка- до 2 работни дни.

 • Плащане с дебитна или кредитна карта чрез е-Pay системата за електронно плащане - 5 лева

  При избор от Ваша страна на метод за плащане през системата за електронни разплащания еPay, може да заплатите поръчаните от Вас продукти с дебитна или кредитна карта. Ще бъдете пренасочени към система за плащане с кредитна или дебитна карта ePay. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат изпратени веднага, след като получим сумата по наша сметка. Време за доставка- до 2 работни дни. • Успехът е гарантиран или ви връщаме парите

  Преди да направите поръчката, моля информирайте се, че Ви предлагаме високо качество и безопасност на продуктите. Ако по някаква причина, мислите, че Cellinea няма да отговори на вашите очаквания, ние Ви гарантираме, че ще ви върнем парите за всяка НЕОТВОРЕНА ОПАКОВКА.

 • Бързи ефекти

  Cellinea бе създадена, за да се пребори ефективно с появата на целулит. Това е дълъг и продължителен процес. Все пак, използвайки Cellinea, ще забележите резултати още след 5 дни, а пълен резултат можете да видите след 8 седмичен прием.

 • Сигурност

  Cellinea e хранителна добавка, която използва най-добрите, ръчно подбрани натурални съставки. Благодарение на това, нашият продукт е абсолютно сигурен и гарантиран, без странични ефекти. Потвърден от жените, които го използват.

 • Поверителност

  Уважаваме Вашето лично пространство, затова не споделяме и не предоставяме лични данни на нашите клиенти.

 • Запазена дискретност

  Поръчаните от Вас продукти ще бъдат опаковани в дискретна,картонена кутия и доставени на адреса, който сте написали във формуляра, чрез куриер. След направена от Вас поръчка, куриерската фирма ще Ви информира за датата на доставка, така че можете да бъдете сигурни кога ще получите продуктите.

 • За всеки

  Cellinea бе създадена за жените в отговор на техните нужди и потребности, за всички, които искат да преборят целулита и евентуалната му поява отново и за всички, които искат да имат стегната и гладка кожа. Не се препоръчва употребата на Cellinea oт мъже, деца, както и хора, които боледуват или са свръхчувствителни към някои добавки.